Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Friday, September 19, 2014

Nasib baik..Haha

Risau aku masa sebelum dapat result exam, nak jadikan cerita, 18/09/2014 result keluar. Target satu paper repeat sebab carry mark assignment memang rendah gila!! 4/40! 

Exam paper ni pun macam susah nak score, ada yang boleh jawab dan tak boleh. Its hard for me to score with exam and low carry mark...and i will...

So..bila tengok result..aku dapat C!! Wow...alhamdulillah..jimat rm700...tak perlu nak repeat..! 

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haa lega la xyah risau melayang 700 kikiki

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.