Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, September 06, 2014

Kafe Internet

Kafe Internet

Kafe internet sekarang dah tak macam dulu, tauke tauke kafe internet sudah convert kepada mesin judi dan mesin permainan.Tujuannya untuk kaut untung.

Perisian asas microsoft office pun ada yang tidak install, tapi sekarang dah senang, kerajaan dah sediakan infrastruktur dengan adanya pusat sehenti bersepadu, UTC.

Untung student sekarang ni, nak buat assignment boleh duduk berjam-jam dekat cybercafe di UTC, boleh buat research maklumat. 

Kepada yang duduk di Melaka, boleh ke tingkat 6 UTC jalan hang tuah, ada kemudahan cybercafe disediakan, percuma. janganlah pula disalahgunakan, dah diberi kemudahan, salah guna pula dengan main game.

1 comment:

  1. kat UTC byk kemudahan disediakan kan Amar. mcm ofis ana kerja skrg ni slh 1 usaha gov utk bntu komuniti luar bndar jugak -- pusat internet 1 malaysia (Pi1M) hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi