Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Friday, September 12, 2014

Memahami

Memahami




Memahami

Masuk toilet, makan, mesyuarat, tengok tv, handphone tak pernah lepas dari tangan. sangat pathetic! sampaikan nak gunting rambut pun, kain tutup design macam ni rupa, betul betul memahami, memang berjiwa rakyat pakcik gunting rambut ni..haha

1 comment:

  1. teddiaaaa mmg memahami jiwa rakyat betoi hahaha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.