Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, October 21, 2014

Apa dah jadi pada Manchester?

Baru lepas tengok bola, manchester united lawan wesbrown albion dengan keputusan berakhir 2-2. Benar, manchester sekarang tidak sehebat manchester yang dahulu.

Sejak alex ferguson bersara dari aktiviti mengurus pasukan manchester united ni, turun naik prestasi manchester atau dikenali Man Utd ni. Champion league pun takde dalam list! Bagus la..sebab aku tak minat Man U pun, gua chelsea!! Haha

Dalam manchester united ni, aku minat rio ferdinand je..defend terbaik. Itu je..sekarang ferdinand main dekat queens park rangers..hehe..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.