Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Tuesday, October 21, 2014

Apa dah jadi pada Manchester?

Baru lepas tengok bola, manchester united lawan wesbrown albion dengan keputusan berakhir 2-2. Benar, manchester sekarang tidak sehebat manchester yang dahulu.

Sejak alex ferguson bersara dari aktiviti mengurus pasukan manchester united ni, turun naik prestasi manchester atau dikenali Man Utd ni. Champion league pun takde dalam list! Bagus la..sebab aku tak minat Man U pun, gua chelsea!! Haha

Dalam manchester united ni, aku minat rio ferdinand je..defend terbaik. Itu je..sekarang ferdinand main dekat queens park rangers..hehe..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi