Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, October 29, 2014

Baiklah..saya faham!

faham

Saya tak makan ayam, saya telah tukar dari makan ayam, kepada makan sayur..sebab sayur lebih murah, kerana saya bercucuk tanam, macam macam saya tanam, kangkung, sawi, cili padi, tak lupa juga, saya juga menternak cacing, dimana cacing yang saya bela tu, saya boleh jual di kedai memproses baja dan kadang kadang melepaskan cacing cacing tersebut berkeliaran riang di ladang tauke buah berbangsa cina.

Tujuannya ialah menyuburkan tanah tanah di ladang mereka. Saya mengambil upah dengan melepaskan cacing tersebut, ada banyak jalan untuk menambah pendapatan... terima kasih ya Menteri yang perihatin.

Takpela, syukur lah, malaysia masih aman...

2 comments:

  1. kalau tak nak malaysia ni corrupt, orang atasan jangan suka sangat ambil kesempatan dengan rakyat2 dia...

    ye, kalau dicomparekan dengan negara lain, malaysia masih aman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menteri ni gaji dah tinggi..lawat kawasan nye takde..dah nak plihan raya..bru nmpak muka...sorang sorang...diorng tak rasa semua kenaikan ...tuh yg diorng ckp ikut suka hati diorng je...

      -syukurlah malaysia masih aman-

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi