Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Friday, October 17, 2014

Cermin tinted

Cermin tinted

Wah 69% diskaun! Full tinted..semua cermin, menarik..murah betul, hari tu baru tukar cermin sebab kena batu masa tengah drive, cermin dah pasang, tinted je belum, tengah mencari juga ni, akhirnya jumpa di groupon.

Kereta korang tinted tak? Baik korang tinted, kalau apa apahal terjadi, retak ke sekurang kurangnya takde la serpihan kaca terkena pada korang..malang tidak berbau kan..emm

4 comments:

  1. TInted kottt. Eh, boleh beli online ek? Mahal ke kalau pasang kt kedai?

    ReplyDelete
  2. register groupon, pilih location, buy online, lepas tu bawa slip ke kedai tu...
    dekat groupon ni, dari facial, makan makan, auto mobile semua nya diskaun gila gila...

    orang perempuan banyak la guna groupon sebab nak buat facial...huhu

    ReplyDelete
  3. tapi kena ikut standard gelap yang dibenarkan.. next year derang dah start nak cek cermin kereta.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah duduk Malaysia ni...banyak sangat peraturan entah apa2x..
      vvip boleh pula...tkpela ikutkan jela percent yang diorang nak tu ...

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.