Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, October 10, 2014

Charger tertinggal

Alahai macamana charger laptop boleh tertinggal dekat office pula ni? nak ambil macam leceh pula, jauh nak ke office..kalau datang sekarang, macam takut je, tunggu la tengahari sikit, baru datang ambil..

Melaka, 10/10/2014, cuti hari jadi TYT, cuti-cuti macam ni, boleh lah fokus pada blog dan buat modul untuk kelas joomla minggu depan. hai, tak pasal-pasal, nak kena pergi ambil charger dekat pejabat...minyak dah le mahal sekarang ni,..hehe

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi