Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, October 22, 2014

Dah berlambak mainan !



Pagi tadi lepas belikan sarapan, aku kejutkan anak anak bangun tidur untuk sarapan, lepas tu beri hadiah pensel warna dan buku warna pada mereka. Daddy bukan taknak belikan mainan, mainan korang dah berlambak dari kecik sampai ke besar! Dari mahal sampai lah yang murah..hinggalah ke gajet..

Korang nak mainan apa pun daddy boleh belikan!..apa sahaja walaupun daddy belum ada duit lagi!..masalahnya, korang main tak sampai setengah jam pun, lepas tu nak beli mainan lain...hehe..kebetulan anak anak aku ni suka mewarna, so aku belikan lah walaupun murah harganya..suka diorang mewarna...!! Hah, kan bagus macam ni..dari beli mainan entah apa apa!..last last tak main pun...anak anak orang lain lak yang datang rumah mainkan mainan yang daddy belikan! Ultraman baru beli, tak sampai setengah jam! Kepala dah hilang! Takpela..

Nanti daddy belikan buku, pensel warna banyak banyak! Pandai budak budak sekarang, cepat belajar..main game pun tak nak nye game snake macam dalam nokia 3310 tu, nak yang touch screen! Hehe..

5 comments:

  1. Replies
    1. Yela..hehe..membesar dgn teknologi terkini!

      Delete
  2. alololo comel ngat depa aih hehe.. bagusnye mau mewarna.. jimat duit daddy xyah beli mainan dah hehe

    ReplyDelete
  3. haha sabo jela kan. anak buah saya pun kalo belikan mainan dah sama adik n kakak still ada yg x puas hati. kalo nk tgk dorang main game snake tu sampai kiamat xmain kot. hehe

    ReplyDelete
  4. bdk2 skng lg pndai dr kite..huhu

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi