Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, October 31, 2014

Die hard fan..haha!

DHF

Aku dah ada die hard fans!! haha...apa pun, terima kasih la kepada korang semua kerana view blog aku, very appreciate! 

Die hard fans yang di maksudkan aku ialah bloggers yang sudi melawat blog aku yang tak menarik dan takde follower berjuta, dan mungkin korang susah nak market kan diri korang, bila melawat blog aku ni! aku faham, by the way, terpulang pada korang, die hard fans tersebut ialah wawa ezrill, norshamimi, lovenddy, yanty, rosmiza ali, mamaniza, farhana mohamad dan parihh. Jom kita lawat mereka lak! korang boleh klik dekat nama diorang untuk lawat mereka..tiada apa yang aku harapkan dari korang semua, cukuplah dengan kunjungan seperti ini, berkongsi cerita suka dan duka, entri yang serius, lawak dan sebaliknya...

Harapan aku, biarlah tali silaturrahim seperti ini berkekalan, bagi aku, bila korang tersenyum gembira membaca atau mendapat sedikit info untuk rujukan yang tidak seberapa dari setiap entri aku, itu dah cukup membuatkan aku tersenyum! jangan lupa klik iklan! hahaha!!

Terima kasih and keep in touch! 

8 comments:

  1. in shaa ALLAH lepas ni nanti banyak lagi lah tu ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah lama tinggalkan blog ni, entah la , tiba tiba terbuka hati nak aktif! hahahaha, jrg join segmen dan promote blog...just untuk kegunaan pribadi dan cukup syarat je...

      Delete
  2. ehhh.
    terselit jugak kat situ!
    haha.
    klik2 iklan lebih sikit.

    ReplyDelete
  3. hohoho. kita lama tak mengenguk sini. nak klik iklan on pakai phone. T T

    ReplyDelete
  4. hehe. tahniah dah ada die hard fan. hehe. teruskan menulis bro XD

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi