Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, October 24, 2014

Ermm..ada group whats app..? untuk apa

Parti politik dekat kampung aku, dah ada group whats app lah! bagus la tu..nampak bebenar celik komputer dan pintar gajet nye! Macam macam artikel di kongsikan di dalam tu...apa sahaja isu entah betul ke tidak di sebarkan..orang politik kata kauu! Semua benda diorang tahu..tak tahu pun buat buat macam tahu! Apa taknya..orang atas kata betul..yang bawah ni mengikut je cakap betul!! 

Orang dah invite..layan jela. Ikut kan je..perhati je sorang sorang...pang pung pang pung cakap dan tulis!!! Hahaha zaman sekarang ni, kalau cakap tu pastikan selaras dengan tindakan. Dah pergilah buat program untuk rakyat! Kalau cakap kosong..tapi tak buat apa jadahnya..!

Ah, bagus juga..alang alang dah ada banyak group ni, bolehlah share link 8share! Karang bila tak bersuara, di katanya kita tak aktif dan dungu..! Bila bersuara dikatanya kita nak menunjuk nunjuk pandai! Alahai politik politik! Baik makan capati kari kambing lagi bagus !

7 comments:

  1. Replies
    1. Tuh la yang link kan 8share kat group tkde faedah tu..haha.
      Baik juga ada..boleh dpt duiit..haha

      Delete
  2. hehehe...mesti geng2 tu pelik je link apekah itu..kang ingat virus plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila...diorang siap kata lagi TERIMA KASIH...hahaha...diorang tunjuk isyarat bagus...hahahaha

      Delete
  3. byk dpt invite masuk group wassap ni.
    pastu nti deme2 dok gurau2 tah hape2 lah.
    mute kan terus. baru aman sikit hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..mute je..tpi kan bagus 1 tahun. Ni seminggu je..hehe

      Delete
  4. haha. saya pun mute setahun senang. kalau leave kang apa pulak dorang kata. best lah boleh share link 8shared.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi