Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Saturday, October 25, 2014

Geram!

Grrr...uninstall dan tutup hp! Itu adalah yang terbaik setakat ini! Apa lah game swamp attack ni, susah betul nak main nye..tembak tembak tak mati! Buatlah game yang senang sikit nak main! Ini kau bagi tembak musang siap bawa chainsaw lagi! Susah la macam ni! 

Lepas uninstall swamp attack, install lak dekat play store volleyball, emm baru level 1, senang sikit, bila dah level susah..sama je! Nak beli barang, takde duit, dah tu kena beli kasut, baju, guna duit online! Haha geram! Uninstall lagi! Main candy crush yang tak berapa nak crush ni je la.. Haha

Apa game yang senang dan menarik versi Android? Baik main game dinner dash lah! Buat kek, roti..bagi customer minum air..haha..susah pun tak! Jangan bagi customer baran je..hahaha

12 comments:

  1. kita main candy crush baru level 49, sebulan tak selesai... hampeh je.. hihihihih....

    ReplyDelete
  2. hahaha pasal game pun stress ka?

    ReplyDelete
  3. haaa main pou jelaa! x tensyen,...bela sampai besar..hoho

    ReplyDelete
  4. haha. saya dah lama uninstall candy crush. sakit hati main. last2 xde game langsung dlm phone XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan? Emm candy crush pun boleh tahan kuang ajau nye..haha tnggu masa je ni

      Delete
  5. sesetengah game dah level tinggi main ade je masalah sape x geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..sabau2x..yng best nye..condition zero dan pes 2014 juga yg terbaik! Hehe

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.