Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Friday, October 03, 2014

Hilang tension


Dulu masa sekolah 1998-2002 , aku paling minat dan dengar lagu metallica, megadeth, helloween dan metalasia, nirvana, silverchair! lepas kahwin pada 2009, dengar pula lagu 60 an seperti ahmad jais, noorkumalasari, r azmi , jamal abdillah, ramli sarip, ernie djohan dan sm salim, dah kurang dengar lagu thrash dan heavy metal..entahlah, tiba-tiba masa tu boleh kembali ke zaman 60 an...haha mungkin terdapat sedikit perasaan terkenang di masa lalu dan mungkin banyak mengikuti rancangan kisah dan lagu di klasik nasional! 

Sekarang ni, kalau layan rock pun, layan macam band slow rock, europe, the carpenters, the flying pickets, scorpions, van hallen dan x-japan!, tapi lepas dengar lagu darkeys-karatana ini, aku menjadi METAL semula!, yeah aku kembali! kalau sakit jantung, boleh baiklah tiba-tiba, ini lah penangan, michael jackson + metallica, steady! macam nak tercabut kepala! haha...heavy metal paling hebat di dunia!

Metallica dan x japan kalau tengok live darkeys and the keys ni, pasti menangis lah dan salute! aku nak simpan rambut panjang dan cari barang-barang metal dan dengar kaset kaset lama yang aku beli masa tahun 1998 sampai 2002....! haha

Metal forever....! 

2 comments:

  1. Replies
    1. Ok, i was born in new wave british metal..masa tu iron maiden, black sabbath, osbourn dh legend...

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.