Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Thursday, October 30, 2014

JDT atau pahang?

Dah lama tak tengok bola liga Malaysia ni...tahu tahu dah sampai final je? Emm kalau team dalam malaysia ni, aku pilih johor la! Sebab masakan orang johor sedap sedap, so secara tak langsung, aku sokong bola sepak johor!! Haha

Johor lawan pahang kan? Emm dua dua kuat tu..tapi johor ada asam pedas, pahang plak ada gulai patin!! Aku tak makan ikan darat! Emm ..aku harap johor menang 2-0. Oleh kerana team pahang kuat, 2 goal johor tu, adalah penalti minit ke 102. Score by pablo aimar..haha

Benggang dengan era fm ni, dalam satu jam berapa kali kau putarkan lagu ale ale ale tu! Kalau boleh 10 kali kau nak putar kan lagu ale ale tu lah!!! Sudah sudah la buka lagu tu, bukalah lagu sweet charity ke, metallica ke, sm salim pun takpelah juga!...dulu epl pun sama, kejap kejap kau buka lagu manchester united...syok sendiri ke apa era fm ni...ale ale...! Mentang mentang johan sokong pahang!!! Ah peduli apa aku! apa apa pun...chelsea and ac milan forever!!!

7 comments:

  1. asam pedas bukan dr melaka ka?hahaha -.-'
    ok ayuuuhhh JOHOR :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melaka sebenarnya seakan akan asam pedas, tapi yg sbnrnya kuah lada..boleh lah asam pedas melaka..tapi versi johor..siap ada sayur masin dan kuahnya pun sedapppp....ayuhhh johorrrrr....jdt..jdt..

      Delete
  2. pahang ada the flash . r gopinathan hahaa . hogoh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah..nampaknya mad parihh sokong pahang!!! Ok kita tnggu nanti ..saksikan kehebatan johor dan asam pedas nya...

      Delete
    2. jangan lupa juga kehebatan pahang dengan patin masa 3 rasa . . huhuu

      Delete
  3. Opkos la JDT..Luaskan Kuasamu Johor...tak sabar nk tengok skrin besar esok dekat dataran..ramai-ramai..hahaha..Ayuh Diaz! Ayuh Luciano! Ayuh Amri! Ayuh semuanya...

    Ale..Ale..Kami datang..~~v(^_^)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.