Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, October 01, 2014

Kasut baru

Tapak kasut aku dah nipis, kalau macam ni, aku nak beli kasut pejabat baru lah! , yelah, mana nye tak nipis, itulah satu-satunya kasut aku bawa pergi mesyuarat, jumpa customer, pergi padang bola, itu lah pergi kerja kahwin, pergi karaoke, pergi makan...emmm

Kasut macam gambar kat atas tu memang cantik, kan? kan ?  hehe , jangan di buang yang lama, sebab tanpa yang lama, tiadalah yang baru, tolonglah bertahan ye wahai kasut lama sebelum dapat kasut yang macam kat atas tu..jangan terbarai pula...

Nasib baik menaip je bukan bercakap, tapi kalau kasut lama terdengar / terbaca enrti ini, mahunye dia terbarai, please, please, please, let me get what i want...hahaha

8 comments:

  1. hahahaha..suami sy pn sm...1 kasut je..ntah ble nak barai pn xtahu...adoii..susah kaki besar sgt.

    ReplyDelete
  2. Mila : yelah...selagi boleh pakai, pakai la, buat apa nak membazir..hehe

    ReplyDelete
  3. dah kena standby kasut baru. in case kalau dah terbarai, yang baru dah ada. kih kih

    ReplyDelete
  4. insyaAllah.. bila tiba masanya kasut baru akan menjelma.. time tu kasut lama memang dah betul2 tak bole digunakan la kot.. kalau teman pun, selagi kasut tu bole guna, teman tak beli pun kasut baru.. tapi kalau kasut lama dah takleh guna lansung.. terpaksa lea keluar duit beli yang baru.. begitulah kisahnya.. kekekeke

    ReplyDelete
  5. Haii.. Cakkk..
    teman follow sini yea, follower no.83
    jemput follow me back yea..
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Farhana : hihi..emm tgh riki riki apa jenama..dlm kereta stanby selipar jepun je ni..
    Tenku butang: betul tu...bukan kedekut...guna smpai terbarai...haha..baiklah. terima kasih

    ReplyDelete
  7. kang kasut tu dengar, terus merajuk. hahhaa

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.