Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, October 23, 2014

Ketam!

Ini bukan cerita pasal ahli politik iaitu ali rustam atau sebalikmya, jangan salah faham dan buruk sangka! ini cerita pasal ketam!!! bila tengok entri pasal ketam dekat blog mama safiy arfan haritu! haha terus mengidam nak makan ketam!! kalau cari lauk ketam dekat kedai tak best! yang paling selera dan sedap..kalau mak kita yang masak kan, kan, kan? haha...balik rumah mak, sebab nak makan je! haha tak patut! tak patut! Apela aku ni!! Tapi takpe mak aku spoting dan memahami!  hehe..

Mak im coming home....! yippie! moral of the story yang tiada kena mengena dengan entri ketam diatas haha, sebelum kita nak betulkan orang lain, kita betulkan diri kita dulu, jangan lah jadi seperti ibu ketam yang ingin mengajar anak ketam jalan lurus dan betul! 

11 comments:

  1. hehehe terliur la plak ye...mjr la mak umah dekat blh la pegi bila nak mkn..ekeke

    ReplyDelete
  2. haha..aku memang suka makan ketam juga! hehe

    ReplyDelete
  3. Ketam masak lemak cili api....menyandau lepas makan..hehehe =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mana tauuu ni bro makan ketam masak lemak cili padi? hehe

      padu! tpi skrang dah lapar balik..hahaha

      Delete
    2. lapau makan...hehehe....lepas tu rilek dengau lagu klasik Melaka FM... nikmat tu =)

      http;//seronoknyermelukis.blogspot.com

      Delete
    3. Hahahahahahahahaha! Mana kau tahu bro!? Gua memang dengar klasik nasional je skrng ni! Frekuensi dengan johor sama! Haha..dah puas dah layan Metal ni!

      Delete
  4. ketam sedap . tpi syg yaya tak boleh makan ketam . memang allergic sangat ! makan sikit dah gatal bbr .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke..yela seafood kan..
      Krangkan makan..asalkan jgn berlebihan..nanti gout lee lak..hehe

      Delete
  5. siang tadi mak ana buat sup ketam hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ana..sedap! Macam hari ketam je ni..hehe

      Delete
  6. amboi mengidam. haha. lama x makan ketam. malas nak membelek cari isi dia XD

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.