Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, October 27, 2014

Mancing kat sini jela

Haha..tak jadi lah mancing dekat teluk kemang, dekat thistle resort ni pun, banyak lak mat saleh berenang di swimming pool, aku mancing dekat swimming pool ni jela..hahaha..speechless! 

Yippi..! Eh tkde la main main je..bahang sekarang ni, lepas latihan..nak berenang kat sini.
Hujan renyai dekat pd ni..

Mancing kat sini jela

Cantik persekitaran resort ini, makanan pun sedap sedap...aku dapat hotel 3 bintang pun dah ok lah..yang ini, maunye 7 bintang! Tak mampu den...hehe. 

5 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.