Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Monday, October 27, 2014

Mancing kat sini jela

Haha..tak jadi lah mancing dekat teluk kemang, dekat thistle resort ni pun, banyak lak mat saleh berenang di swimming pool, aku mancing dekat swimming pool ni jela..hahaha..speechless! 

Yippi..! Eh tkde la main main je..bahang sekarang ni, lepas latihan..nak berenang kat sini.
Hujan renyai dekat pd ni..

Mancing kat sini jela

Cantik persekitaran resort ini, makanan pun sedap sedap...aku dapat hotel 3 bintang pun dah ok lah..yang ini, maunye 7 bintang! Tak mampu den...hehe. 

5 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi