Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, October 09, 2014

Mengarut



Sekali meeting 4-5 jam, yang chair meeting berbuih mulut bila bercakap, yang hadir jenis yang masuk telinga kanan keluar telinga kiri.

Takde satu pun isi yang penting, asyik ulang ulang dan ulang benda yang sama. Dalam masa 2-3 jam masa yang dibazirkan, kan bagus buat kerja yang berfaedah sikit.

Itu tak masuk, makan makan lepas meeting. So, nak dicukupkan sifat masa meeting "berkualiti" yang berjam jam macamni adalah 5 jam! Meeting tiada tindakan, tiada resolusi, tiada keputusan, tiada kesinambungan dari usul, apa maknanya rozaimy?

Meeting yang berkesan tidak lebih dari 1 jam! Lebih dari 1 jam ..dah jadi mengarut! Mula la cerita semalam jumpa hantu, kena kejar anjing dan sebagainya.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. aduhai stress kalau meeting lama-lama, lst sekali takde jugak penyelesaian or kata putus.. macam buang masa kan ..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi