Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Friday, October 17, 2014

Nak beri barang sumbangan dari orang ramai

Kepada bloggers atau orang ramai terutamanya yang berada di Melaka, aku cuma nak cakap, yang pada aku ada baju dan barang terpakai seperti baju kurung wanita, tudung, topi, t shirt dan pakaian kanak kanak yang berjaya dikumpulkan oleh persatuan penduduk di jinjang, taman beringin, kepong selangor, tujuan mereka adalah untuk di dermakan kepada orang orang susah dan miskin.

Di sana, kebanyakan rumah anak anak yatim, tidak mahu lagi menerima barangan sebegini kerana sudah terlalu banyak dan tidak menang tangan.

Jadi aku ambil semua dan nak derma kepada orang susah di sini. Kepada sesiapa yang mengenali atau mempunyai jiran, orang kampung, orang yang kurang mampu, orang tua ataupun orang susah. Boleh berikan alamat mereka atau alamat anda di ruangan komen ini..aku akan beri pada anda untuk disampaikan kepada mereka yang lebih memerlukan..

Sebahagian barang terpakai ini telah diberikan pada orang yang memerlukan...

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.