Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, October 02, 2014

Puas cari..

Puas cari merata rata, mana pergi cermin mata ni? habis semua orang kena marah..cari punya cari..tak jumpa, rupa rupanya tersangkut dekat kepala....nampak sangat dah nyanyuk, rambut pun dah beruban, hari hari mengadap coding script dan design..tua sebelum waktu.

Benci cari barang hilang ni, biar berselerak macamana sekalipun, pasti boleh jumpa, jangan ada orang kemas kan je, pening aku nak re-think..hehe

6 comments:

  1. sabar jela, atas kepala rupanya..

    ReplyDelete
  2. pernah juga alami kejadian ni. sebabnya, betullah tu banyak benda nak fikir dan hilang fokus..ditambah lagi bila kelam kabut dan ada banyak kerja nak buat.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdg2x..nyanyuk kjp...bnyk benda berserabut nak memikiaq nyeee

      Delete
  3. lorr..nasib baik jumpa kan..mesti masa jumpa tu terus diam..ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..yelah...sebab masa tu semua orang kena marah..last2x..salah sendiri..diam jela...haha

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.