Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, October 29, 2014

Rajin semacam je...!

Haha..tak suruh buat kerja, dah terpacak depan meja, cakap ada kerja nak kena buat ke? eh, encik nak beli apa apa? nak kirim? emm..sebelum ni, kalau bagi arahan, susah nak dengar, kalau dengar pun buat buat pekak, bila tanya, baru nak buat..kalau aku tegur,  kecik hati pulakkk..!!

Emm..oh, baru tahu, rupanya dah sampai..kertas kuning SKT (Sasaran Kerja Tahunan) pada staff, patut lah rajin semacam! siap tanya khabar lagi..speechless betul aku lah! kalau bagi kerja ni, mau nya siap on time, tak bertangguh!! haha..

Patutlah rajin semacam je....ada udang di sebalik batu rupanya..

4 comments:

  1. Replies
    1. Takkpe achik..pelan2x..biasa la busy..
      Mana ada masa nak layan semua ni ..

      Delete
  2. alamak, x faham pape pasal entri ni... -.-

    SKT tu semua orang dah kerja ada ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy , skt tu spe yg kerja gomen je..mcm target tahunan..tercapai ke idok...swasta pun ada kpi juga...

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.