Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE Biznes Bakeri SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, October 23, 2014

Segmen Blogger Cergas & Santai


Join segmen ni walaupun sibuk, di jemput oleh bloggers izzati amira.Segmen ini ada tiga soalan yang di tanya dan tidak diwajibkan untuk menjawab, tiada pun ok..!cuma letak banner, dan link ke segmen tersebut pun takpe! hehe,  aku join bukan sebab apa, cuma nak tambah kenalan bloggers je. bolehlah tolong bantu klik apa apa yang patut! haha

Soalan yang pertama? apakah lagu / buku / novel / movie kegemaran korang? aku jawab secara santai ya, aku minat muzik yang ada elemen harmoni dan melody, ballads dan punk! serta ada unsur-unsur rebel! haha , band yang paling minat, X Japan, Marty Friedman, Yngwie Malmsteen dan helloween, aku lebih kepada rock dan metal! lagu dari X japan yang best dan minat, ialah Tears dan Art Of Life! cerita yang aku minat ialah cam biasa lah hindustan, dan movie hindustan yang paling aku suka, GHAJINI! Emm nak tambah lagi! kalau hollywood, aku minat movie Pretty Woman! haha..

Soalan yang kedua,..blog yang aku kamu suka dan lawati? terus terang cakap, aku suka masuk blog yang ada di bloglist aku, semua bloggers hebat! dalam bloglist aku, aku pilih add to list blog im following, makanya, tiada siapa yang special, semua sama je dan terbaik! hehe

Soalan yang ketiga, dalam banyak banyak entri, entri mana yang aku nak orang baca?, haha entah la, terpulang kepada masing-masing. tidak semua orang suka apa yang kita tulis. ok! menjawab pada soalan, ok aku pilih entri ini , http://www.safirulamar.com/2014/10/bela-haiwan.html 

16 comments:

  1. HAHAHA tang music baca mcm wahhhh gengster nya ! tetiba masuk movie, okay dia ni berhati penyayang juga hahaha :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..best movie tu...metal2x juga...! kekeke

      Delete
  2. Eh, ada dalam bloglist, terharunyee.. hihi dah letak awak dalam bloglist kite jugak :)
    suka ghajini, terbaikkk (badan die ketaq ketaq, haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak iktibar dari kisah tu...i like! hehe

      Delete
  3. Hye, bawah segmen yang sama. Done follow blog..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  4. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Thank you for participating (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete
  7. Hallo Assalamualaikum...
    Apakah Blogger Indon boleh join segemen ini?

    ReplyDelete
  8. hebat gak muzik tu. kang saya cuba nak layan. hehe. so far paling mampu layan AX7 je. kurang member yg layan lagu sebegini. kalau member laki yela ramai layan lagu2 gini.

    ReplyDelete
  9. hai dari segmen yg sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

    ReplyDelete
  10. Salam.. singgah dari segmen yang sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.