Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, October 08, 2014

Semak saman anda..

Apa guna nya hidup ini, jika hutang keliling pinggang...hutang emak, hutang ayah, hutang dengan pihak berkuasa, dan sebagainya..haha

Kalau terasa buat salah, sila lah semak saman anda, saya telah semak! haha, saya semak kerana terbawa laju semasa di kawasan speed trap! emm bila semak melalui no pendafatan kereta takde saman ! ..huray! (maybe belum update! mana tahu esok dah ada saman!)

Kalau  korang nak semak saman...tekan semak saman online prdm , dan bagi saman pbt boleh semak di :

1.Semak saman PBT MBMB Melaka
2.Semak saman PBT MPHTJ Melaka 

Hasil dari semakan saya di saman pbt..saya ada saman tertunggak...! itu belum lagi semak saman JPJ..dah la cukup la..dari ada satu saman, karang tambah lagi 2 saman....cukup cukup...

Semak kepala! kbai..

4 comments:

  1. Sy pemandu berhemah.
    Jrg2 benar nk kena saman..,
    Sekali je kot kena samn mbsa

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee hemah tak berhemah..cuba la check...
      mana tauuu adee samann..hehe
      saman parking pbt kita sedar..yang tak sedar....cam saman speed trap ni..hehe

      Delete
  2. sy mmg stkt ni xpnh lg kena tp suami lh yg asyik kne..xthu lah ape nasib..dri xde saman trs skrg mcm ad 2,3 yg x byr huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus la tu..bebas dri sbrng msalah...suruh suami kumpul saman banyak2x...lepas tu minta diskaun 70%...hebat kan...

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi