Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Wednesday, October 08, 2014

Tak cukup lagi ke?

Kuota internet handphone dah upgrade 3 gig pun masih tak cukup lagi, nak upgrade 10 gig ke baru nak cukup? Hidup tak bermakna dan lesu tanpa internet haha...aku pula banyak update blog, twitter guna handphone je. 

Bila check kuota setiap application, paling banyak sedut internet youtube, facebook dan chrome. 

Alahai..hari yang paling gembira, bila hari pertama kuota baru tiba. Lagi 6 hari je lagi...tengah bertenang ni...tak tahan hehe....lepas ni nak uninstall facebook. Habis cerita..nak view guna laptop je..hehe

Kalau orang nak pakai internet dekat handphone aku, aku potong tangan dia!..kalau orang oku nak pinjam ..ok je!

5 comments:

  1. hehehe sy jns xreti sgt guma intenet ni...cme utk fb, wasap, blog jelh..ekeke..so xde mslh data sgt..ekeke

    ReplyDelete
  2. memang tak cukup 3 gb. hihih.. atas pengalamn sendiri..

    ReplyDelete
  3. Sy gne fiber optik kat hp ni. Guna unifi. Laju sket. Advance gituk!

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi