Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, October 18, 2014

Tak sabarnya tunggu !

Haha tak sabar nak tunggu deepavali, sebab apa? sebab mestilah banyak cerita hindustan dan tamil masa raya nanti! Wah mesti meriah..

Cerita hindustan dan tamil yang aku minat, semua cerita dari shah rukh khan..ops , sorry ye Datuk! terlupa nak tulis datuk dekat pangkal nama!! Cerita ghajini, ramjaane dan semua la yang berkaitan hindustan! Haha..

Cerita hindustan ni dia punya jalan cerita liberal sikit, takde nak sekat dan cerita tentang apa yang berlaku di dalam kehidupan kini. Kalau dia nak kutuk menteri, ahli parlimen dia, polis dia, negara dia..dia kutuk habis habis punya! Alahai inspektor shahab!! Haha

2 comments:

  1. amboi..mengalahkan org yg nk smbut deepavali lak xcitednye safirul hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..takde la excited..cuma mesti nanti banyak cerita best dlt tv

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi