Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Monday, October 13, 2014

Tak tahu apa silapnya..

Harini badan macam tak berapa nak sihat, asyik muntah je, lepas makan nasi goreng ayam semalam, bangun tidur pagi ni, terus muntah. 

Nak makan lunch, macam tak selera. Tapi terasa nak makan sup..agaknya salah makan, atau ..

Letih badan bila tidak sihat....sorry la ye, nak blogwalk dan komen dekat entri korang semua agak terbatas di sebabkan keadaan aku yang tak berapa nak sihat ni.

Nanti dah baik, aku blogwalk blog korang semua..

4 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi