Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, October 21, 2014

Takut!

Harini dapat surat, semua kakitangan lelaki, dimestikan menderma darah!! bukan tak mahu derma, masalahnya aku takut kena inject dengan jarum dan lagipun ..hah! berat aku pun dalam 55 kg..pokoknya..ngak perlu la ye.

Ramai diluar sana yang memerlukan darah...untuk kesinambungan hidup, bagi yang berkelayakan, dermalah, dapat pahala.. aku darah pun takde..terpaksalah makan kerang banyak-banyak! orang lain semua dapat darah tinggi..aku pula dapat tekanan darah rendah!!

Jom makan kerang!

2 comments:

  1. ada niat nak derma..tapi mngenangkan jarum besar glerr..ermmm len kali laa..hehe

    ReplyDelete
  2. sama mcm abg long ana gak takot jarum & takot nk derma darah hehehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi