Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Sunday, October 26, 2014

Tempat best di PD?

Esok sampai selasa ada training web development open source plone di Port Dickson. Lokasi nya di Thistle hotel, katanya di area telok kemang! Banyak resort eh dekat pd ni, yelah ada pantai..kalau kat Melaka, habis di tambaknya dengan pasir!! Ada pun dekat pantai puteri je kalau nak tengok pantai! Dekat klebang..korang pandang jelah tugu 1 Malaysia yang dah kopak kopak tu..hahaha

Aku biasa pergi pd ni, comfirm tak sesat nye! Haha ..tapi kan thistle hotel tu kat mana eh? Emm tak pernah dengar, kalau pnb ilham, permaisuri resort  atau glory beach resort tu tahulah!!

Takpe guna waze dan papago je..hehe..kadang kadang takut guna waze..entah mana ceruk hulu di tunjuk jalan! Haha..tapi last last jumpa juga! Hehe..hidup bergantung pada internet jelah! Kalau nak tanya orang pd..belum tentu ada yang boleh jawab kat mana lokasi nye..! Kalau korang tahu, boleh tak bagitahu landmark nye..?

Orang luar datang kat melaka, tanya lokasi sesuatu tempat pun, kadang kadang susah nak jawab..hahaha..apa la punya orang Melaka..! Yang aku tahu, kedai komputer dan tempat memancing terbaik je! Haha

8 comments:

  1. Waktu kecik je pernah pergi PD. After that memang dah lame sgt tak jejak, haha

    ReplyDelete
  2. haha. sembang dengan pakcik google jela tanya landmark XD

    ReplyDelete
  3. Acik orang PD!!Tapi nak tahu nak bagitahu hotel tu kat mana..hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkpe sy pakai google je..dan waze..! Kih kih kih..btw thanks

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi