Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, October 10, 2014

Tunaikan hajat..

Tunaikan hajat..

Hari ini bawa family pergi makan dekat muar. Lepas kan hajat diorang. Pekena mee bandung dan soto. Lepas tu bawa diorang makan satay pula, satay kena beli dan order pagi pagi, tengahari dah habis!. Semua nampak happy. Sedap mee bandung dekat sini, kalau dah namanya muar...hehe

Mee bandung yang sebetulnya lepas pukul 12 tengahari baru ada, itu yang special ada udang galah, waktu pagi menu biasa biasa macam soto, roti canai dan lain lain. Tapi kami punya pasal, mereka tumis perencah mee bandung, dekat johor ni, dari mee bandung, cendol sampaikan ke nasi briani semuannya best..terasa nak pakai baju JDT sekarang ni...haha

Orang orang kat muar ni pun tak sombong...senang di ajak berbual...

1 comment:

  1. Perghh..terbaeekk lah bro. ada masa aku nak singgah cuba

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi