Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Wednesday, October 08, 2014

Tutup la pulak!

Hari ini, aku teringin nak makan dekat marrybrown di aras bawah tempat kerja. tengok dari jauh tutup la pulak! kenapa tutup pula ni?? ayam goreng dekat marry brown ni ranggup dan cukup rempah nya..dan sambal set dia pun sedap..


Masa teringin nak makan tutup!, masa tak teringin nak makan buka lak!!, lerkkk....  menyampah la macam ni..malas nak keluar lunch hari ini sebab nak rehat dekat office je...dah la cawangan marry brown tak banyak..jauh jauh la pulak!




Hari ini, hari marry brown tutup sedunia ke apa? Sedih la.....macam ni..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi