Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Wednesday, October 08, 2014

Tutup la pulak!

Hari ini, aku teringin nak makan dekat marrybrown di aras bawah tempat kerja. tengok dari jauh tutup la pulak! kenapa tutup pula ni?? ayam goreng dekat marry brown ni ranggup dan cukup rempah nya..dan sambal set dia pun sedap..


Masa teringin nak makan tutup!, masa tak teringin nak makan buka lak!!, lerkkk....  menyampah la macam ni..malas nak keluar lunch hari ini sebab nak rehat dekat office je...dah la cawangan marry brown tak banyak..jauh jauh la pulak!




Hari ini, hari marry brown tutup sedunia ke apa? Sedih la.....macam ni..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.