Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, October 07, 2014

Usha


Macam best dan menarik je..cantik pula tu...emmm..tengah usha-usha kereta ini, termasuk dengan yang berbaju putih tu..haha...

Sekarang  ni guna Alza premium, plan nak trade in, harap ada second-value alza tu! , dah 10 tahun pakai perodua, dari Kelisa sampailah Alza, kadang-kadang macam naik sampan pun ada....apa pun alhamdulillah syukur..daripada tiada, itulah kereta masa susah dan senang, tapi bila aku tengok honda city yang baru ini, wow! haha


Cik alza jangan merajuk ye..ini cerita kalau ada duit lebih sikit , kalau takde, takpelah!  emm aku beli lah honda cup C-70. 

yang penting honda! haha




2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.