Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, November 15, 2014

1 hari lagi..!

Erm 1 hari lagi aku nak dapat kuota baru digi 3 gig plan internet, setiap 16hb update.hehe....penat menunggu kuota baru ni..haha maklumlah bila sampai hujung bulan je bandwidth internet dah penuh! Makanya menjadi lembab la internet dekat handphone ni..nak kemana mana pun tak seronok..terpaksalah duduk rumah melayan wifi streamyx..!! Haha

Dulu pakai 100Mb..lepas tu convert 2Gig, masih tak cukup lagi?..convert pula ke 3 Gig..tuh pun masih tak cukup lagi? Dasyat dasyat...! Sabar jela....internet takde..hidup ibarat tanpa kad pengenalan..haha

2 comments:

  1. xpernah guna internet kat phone , huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi tak guna...heeee..
      Skrng ni dah macam2x plan internet murah..

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi