Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Wednesday, November 12, 2014

1st giveaway by Anamizu

GA

Jom join 1st giveaway by anamizu ni, korang boleh tekan sekali pada gambar di atas untuk join! tak menang takpe, mungkin belum ada rezeki, bukan kena bayar pun kan? kan? mana tahu melekat url blog korang semua,! alhamdulillah.. yang penting join....mari kita meriahkan program program anjuran bloggers seperti ini..di samping dapat meningkatkan trafik, kita juga dapat mengeratkan silaturrahim bersama rakan rakan bloggers. mana tahu esok esok, jadi besan....hahaha

Aku ni kawan tak ramai, ada pun kawan online je la, anti sosial tul, programming have no life!....hahaha

9 comments:

  1. TQ sudi join GA x seberapa nih Amar. gud luck hehehe

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. cik belbel start bw segmen ana mizu :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/assalamualaikum-klik-banner-dan-join.html

    ReplyDelete
  4. hyi..Khaty BW sambil mengeratkan ukhuwah..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. psstt~ dah buleh check nama pemenang dah..
    kalo rasa2 mcm ada luck, better check betoi2 kikiki =P

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..dan follow (^_^)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.