Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, November 01, 2014

Aiskrim...


Satu hari tak kena Aiskrim tak sah! Mesti nak makan juga...! Lepas makan aiskrim..duduk bawah katil, nak kan privasi katanya! Macam biasalah..melepaskan hajat! dan taknak diganggu sesiapa! Haha, nasi taknak makan!! Aiskrim jeeee manjang! 

Daddy dulu nak makan aiskrim...kena tunggu setiap petang...tunggu apek datang bawa aiskrim...haha..! Sementara masih kecil lagi dua dua anak ni, enjoy la! takpela..nikmatilah secukupnya masa kanak kanak....nanti dah mula bersekolah tahun depan! Kena ikut peraturan ! selagi tak siap kan kerja sekolah dan baca buku No mainan! No Aiskrim!!... ..anak anak kecil ni, jangan di halang kemahuan mereka dan jangan marah marah? Takut terbantut tumbesaran mereka! Tapi perlu ada limit..dalam lembut, mesti ada ketegasan sikit...!! 

1 comment:

  1. duduk bawah katil? haha. dah pandai dah nak privasi sendiri ye.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi