Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, November 15, 2014

Ala senang je tu..

Cakap memang mudah, ala senang je..simple je, apa yang susah sangat?, 2 hari boleh siap..? Ramai orang selfish sekarang ni...!! Dah la makan duit atas angin, modal air liur je...lepas tu sub projek dekat company kecik macam aku ni...? Ingat aku ni animal ke? Masa memang takde..! Siang dan malam macam takde je..ermm

Mahu web 10 bintang, siap dengan form online registration , hosting dan domain baru, online payment lagi!! siap tunjuk form lagi nak yang sama macam di tunjukkan..bayar? 2k..! Entah apa apa la..stress memikirkan orang orang yang nak bizness..tapi guna air liur je..! Itu tak kira nak kena bayar , orang 1, orang 2 dan orang 3 lagi!!! 

Main order je!!..biar lah hidup susah asalkan jangan menyusahkan orang lain...mana larat nak terkejar..dengan study lagi..kerja hakiki lagi, hal company lagi..training ict lagi...!! Banyak orang gila dan ambil kesempatan sekarang ni! 

Duit bukanlah takde, memang cukup pun makan, minum..tapi karenah orang yang bizness atas angin ni...membuatkan aku termuntah darah! Diorang ni tak faham situasi..yang diorang tahu..lepas dah explain pada sub company, tunggu duit masuk je..ambil bahagian dia dan balance baru beri pada aku! Yang buat kerja semua, aku!! Pui!

Harga kalau buka direct deal..rm 10k..deal dengan sub boleh jadi selepas tawar menawar 2K..erm 8k yang si pemakan duit atas angin dapat! Bijak, bijak!! Lu bagi muka sikit la bro!!

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi