Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, November 10, 2014

Apa yang dimenungkan tu?

APA YANG DIMENUNGKAN

Entah apa lah yang dimenungkan si kecik ni, apa nak dimasak agaknya nanti? Haha atau fikir masalah negara? Bila lepak dengan daddy..banyak lah masalah yang di dengarnya! Kejap kejap orang call dan kadang kadang bila daddy mengeluh dan termenung, si kecik ni pun ikut sama termenung sekali...! Si kecik yang memahami...lepas ikut termenung berberapa minit dan tak berani bersuara, bila tengok daddy happy sekejap terus minta belikan mainan...alahai si kecik..haha

5 comments:

  1. hihi, agaknya apa yang bermain di kotak pemikiran anak-anak kita ni kan...?

    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis, Dah mcm orang besau ...dah anak anak semua ni..haha..
      Kadang2 anak anak kecil lebih memahami kita berbanding orang dewasa yang banyak karenah..

      Delete
  2. ye betul.. dia dah faham lah tu kan..

    ReplyDelete
  3. pastu bila deme2 pulak becakap, nak tergelak je dengar.
    macam lah deme paham benor masalah2 org2 besor ni kan haha
    anak abg long pon cenggitu jugak gayanye kikiki

    ReplyDelete
  4. Haha. Dia memahami situasi ;)
    Kalau happy, dia pun happy.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.