Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, November 22, 2014

Balik balik muka kau..

Haha..asal datang kelas je mesti lambat haha...lecturer pun dah faham, jalan jammed..trafic light 189 saat ..hijau nye 15 saat je ..only in melaka..haha. naik kapal terbang atau helikopter baru cepat sampai kot..

Dulu masa belajar diploma..sampai kena kunci pintu dengan lecturer..lewat 5 minit je..ceritanya 5 minit di darab kan dengan masa kelas kelas sebelum ni..memang berbulu je muka lecturer..haha..sabar sabar..! 

Oklah nak gerak ke oum ni..kelas start pukul 8 pagi...bangun harimau bangun...bangun harimau bangun..!! 

7 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi