Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Friday, November 07, 2014

Beri laluan...

Ramai lah yang hadir di taklimat ICONapps di MITC, sampai takde parking..! Dari pakcik, makcik, belia dan dewasa semua hadir! program ni memang bagus, dekat kepala otak aku dah fikir, kalau ramai macamni dengan masa pun 2 jam je!..maybe cuma pendedahan secara teori mengenai icon apps. 

Takpela, berilah laluan pada diorang..for the next time, maybe dapat yang sesi teknikal. Masa pun tak panjang sesi ni, 2 jam je!!...tak nak lah bersesak sesak ..tak selesa! Apa lagi..masa yang di tunggu tunggu...! Haha pekena roti banjir dekat kedai mamak muslim lah! Yehaa!


Bagi mana mana orang yang tak sempat hadir pada sesi hari ini! korang diberi peluang sekali lagi dan boleh hadir present depan panel yang di lantik seperti mdec dan MSC pada 12/11/2014..present idea idea korang untuk developed apps mobile!

BERI LALUAN

Terima kasih kepada nuffnang kerana bagi lagi CPUV sony experia Z3 launch dan 8share for the new earning today, lepaslah juga duit masuk tandas...! Ultraman never ever dies...! Haha

13 comments:

  1. ha, x pernah dengar lak pasal iconapps ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anjuran mdec dan msc...selalu buat dkt melaka! Ermm cuma yang sessi ni cam singkat sikit masa nye..ramai dtg..! Hee

      Delete
  2. Lepas duit masuk tandas...masuk tandas pun dah mahaii dah..Acik memang tak dipelawa la kalau kursus camni..
    (Lupa nak wat surat rasmi pada EPSA pasal tak ada emel rasmi kerajaan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Achik kena letak salah satu emel rasmi...

      Cth
      Email 1 : achik@gmail.com
      Email 2: achik @moe.gov.my cth lain : letak admin@moe.gov.my

      Nnti masa nak cetak sijil, minta admin email tolong cetakkan.

      Delete
  3. CPUV lagi? Wow! Okla tu.. Lepas masuk tandas.. Hehe..
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cpuv sony experia...haha lepas lagi duit masuk tandas...ermm..alhamdulillah...

      Delete
  4. kira untung la tu ada gak dpt earning kikiki

    ReplyDelete
  5. macam menarik je icon apps ni. tertiba dpt idea something.

    kalau kat us, dorang ada satu app di mana kalau terjumpa satu baju kat tenet, dorang akann share kat app tu and tanya mana nk dpt baju tu. app tu di pangiil hunt.

    mana tahu kat mesia pun boleh buat jgak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiranya..mcm forum apps ye? Ermm bagus jgk tu..
      Sy nak bawa apps halal...tgh buat flow databse..

      Delete
  6. sekarang zaman apps.
    tahniah atas cpuv nya dan ultraman terbaik XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleh kerana HBS banyak komen harini...haha..aku dah click iklan nuffnang kau..smntra tgh menari tu..ermm

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.