Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, November 18, 2014

Block number! habis cerita

Erm nampak macam kejam..tapi itulah bila berniaga dengan kawan-kawan ni, bayar nak murah..kualiti nak tip top! macam tak masuk akal..nak suruh buat portal baru siap CMS, online form, payment gateway online, cetak report, daftar domain dan hosting.. Erm nak bayar dalam around 2K...!? aku dah biasa tolong ramai member, tapi kali ni melampau...! tak tertahan lagi rasanya hati ini...macam nak menangis! hee

Aku pun ada anak bini, nak bagi makan apa? pasir? setiap yang berniaga mestilah ada untung, untung tu bukan la sampai boleh beli banglo!! kawan kawan jugalah, tapi jangan la melampau sangat..aku nak bayar gaji budak lagi..kejap kejap member aku ni call, minta tolong buat dan selesaikan hal dia..camana lagi nak cakap..


Aku ni jenis yang tak sampai hati..tapi bila fikir keadaan aku sekarang ni yang tak terurus dengan assignment dan job lain lagi, baik aku fokus pada benda yang penting ermm sorry la beb, aku terpaksa block nombor kau buat sementara, aku tak reti nak menolak..nanti kau merayu rayu, aku yang merana nanti..! kau pandai-pandai lah cari orang lain tolong kau.

Tapi kalau kau boleh bayar 15 K, jangankan kata assignment, semuanya aku ketepi kan dahulu! aku buang..aku buang assignment!! hahaha, tengah pecah kepala ni, baru 100 patah perkataan, lagi 2500-3000 perkataan! haha, dimana kan kucari..!

8 comments:

  1. Eh...jangan la blok nombor saya...saya jual topup online je, takkan sampai nak blok??heheheheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh tkdela ..ini member pun nombor ..malas nak layan dia...berpada pada lah..org lain cari makan juga

      Delete
  2. Asalam Safirul, minta maaf jika blog Etuza datang ganggu ya..harap sabar selalu dan anggap mudah nak urus sesuatu perkara ya. Hal jawaban kuis tu boleh di ulasan ya, masih ada waktu hingga 20hb. di email gmail tak keluar skrip jawapan atau, nanti cuba lagi ya..jawapan JM dan Deaan saja yang keluar. Mohn maaf menysahkan. Etuza mohn maaf jika ada masalh timbul ..merumitkan urusan Safirul.Tolong maafkan

    ReplyDelete
  3. Teruskan usaha agsiment ya..insha Allah akan selesai..Macam tu ka jika nak baikot..blok no dia hehehe...

    ReplyDelete
  4. Subahanallah jawaban kuiz dah ada ..dah Etuza print ya. Nanti tunggu keputusan..ya

    ReplyDelete
  5. yezzaaa kalo dah annoyying cenggitu mmg block je makan dia hehe

    ReplyDelete
  6. haha. 15k memang tolak tepi semua la ni. tula member2 ni kang kalo kata x boleh, dikatanya kita ni belagak. tapi kalo dah melampo2 mintak nya, block la makan dia

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.