Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN rayahajisale

Friday, November 28, 2014

Buang sebab malas nak layan

Dah buang daaa..softcopy design, sebab lama sangat nak tuntut...fail kalau ringan takpe la juga, buat semak dan berat kan komputer je..haha

Ada sorang kawan ni, minta tolong buat kan design majalah..harga minta harga kawan kawan lah..aku kalau barang nak tip top..harga lak erm erm..macam tak boleh blah..hah apa lagi sambil lewa lah..! Bila dah sambil lewa...member push la, cakap nak lusa, lepas lusa nak minggu depan!! Laa..pandai lak tentukan deadline bila!!..aku pun buat walaupun hati tak suka!!..bila dah buat...call tak angkat..mesej tak jawab..aku dengan rasa yang amat kesal remove la design tu..sebab buat semak je kepala....suka suka hati dia jeee..

Dah 5 bulan lebih..baru member tu call balik dan mesej nak design yang dia suruh buat tu..lerkkkk...!! Malas lah aku nak layan...

5 comments:

  1. adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. tudia aih. 5 bulan baru nk tuntut? kalo cerai pon tunggu edah takat 3 kali suci je. ni kalo 5 bln, dah 5 kali suci la gamaknye hadoiyai manusia. hahaha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi