Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, November 16, 2014

Burung hantu..

Baru nak jadi burung hantu malam ni, merayau rayau dekat blog kawan kawan dan godeh godeh sikit apa yang patut kat blog aku! tiba tiba lecturer sms esok ada kelas ganti! puii la! tak boleh lah nak tengok orang senang-senang sikit dan rehat, dah la bagi assignment susah kena buat design dalam C++ programming language, nasib baik ada member belajar C++ dan javascript , boleh lah bantu aku, apa susah kan, tak faham tanya lah, jangan diam je, boleh sakit kepala di buatnya...hahaha

Subjek di IPTS pun makin susah sekarang ni, sebab kena ikut peredaran masa yang kini kearah mobile applikasi, so suka atau tidak, kenalah belajar perisian seperti javascript dan C++ ,  susah betul lah! dah biasa dengan web based dan multimedia...kalau programming language tu, asas html dan php sikit sikit boleh lah...! 

Takpe lah, usaha, kerja keras..dan tawakal..bak kata orang putih, NO PAIN NO GAIN...susah susah dahulu, senang senang kemudian. positif..positif..!

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.