Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, November 18, 2014

Dari pakistan ke?

PAKISTAN?

Hoi! Aku orang malaysia lah..bukan pakistan! Teruk sangat ke bila ada jambang ni? Sedih tau bila pergi meeting atau jumpa orang..orang dah tak kenal lagi..lepas tu...dah lama sikit..baru member tegur..dari pakistan ke? Hah??


haha

Ni yang malas aku nak pergi petro pam tuang minyak..kalau aku pakai baju merah kuning atau hijau..mesti orang panggil ambil duit! Macam pakistan ke? Ermm aku rasa macam andy lau..erm kan? erm

4 comments:

  1. Asalam Safirul. Etuza dah buka email gmail nampaknya tak ada data jawapan Safirul. Beginilah ya..taip saja jawapan di ulasan ya, nanti Etuza save dan print .Etuza tak terbitkan usah risau ya..ada blogger lain yang masukkan jawapan di ulasan tu, mudah dan cepat..cepat2 malam ini juga. nak off line kejap ya..cepat tau

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/2014/11/arahan-kepada-blogger-safirul-amar-azmi.html
    sila datang baca ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik lah baiklah baiklah baiklah baiklah baiklah baiklah...
      Kalau jawapan salah dpt hadiah tak? Esok pagi sy hantar..
      Dapat no 8 ok la..

      Delete
  3. hehe. kelakar lak sampai camtu sekali dorang berterus terang. tak berlapik sungguh. hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi