Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, November 12, 2014

Demi cinta sejati..Sampoooo!

CINTA

Sampoo hebat..! haha..ini yang aku suka tengok cerita tamil, telegu dan hindustan...di luar jangkaan kita, hero sebenar...sampoo hebat...yang tak tahan tu lidah terjelir..haha, apa tak nya, kena kapak kat belakang badan..sampoo kembali menidakkan kezaliman..syabas behte..!! 

Kesan effects nya sangat bagus, hindustan atau tamil filem ni, yang bagusnya..effect, motion, CGI nya gempak.. walaupun lokasi pengambaran nya tidak lah sehebat di milan atau venice, tapi kesan dan teknik pencahayaan dan editing terbaik..! nama filem ni, hrudaya kaleyam, polis pun tak boleh buat apa-apa....menangis tengok filem ni, serius..hahahaha




9 comments:

  1. alamak.. tak nak tengok lah.. hihi.. seremm..
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak tengok la dulu....hahahahaha....yang part ganas2 tu skip la..

      Delete
  2. kalo citer hindustan / tamil, sound effect memang takmo kalah.
    kena penumbuk sebijik je, tudiaaa terbang sampai lepas parit nuu! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. muntah darah tengok cerita sampoooo ni...hahahahahaha

      Delete
  3. sy pn ske tgk cete tamil yg biasa ari ahad tv2 tu..cete dia mmg x pnh menghampakan mesti adegan best2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela...kalah cerita masked rider dan ultraman zoffi

      Delete
  4. Kalau pregnant takmo tengok cerita tamil..
    Nanti terkenan. Haha..

    ReplyDelete
  5. Hero ke yang lidah terjelir tu?
    Mati ke tidak?
    Takkan heromati pulak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hero patutnya dah mati...haha yg lidah terjelir tu..
      Ending dia..hero tu hidup balik...!! Haha..memang menangis la cm ni hahaha

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.