Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Sunday, November 02, 2014

Free wifi..haha

Kuota digi 3 gig data plan aku pun dah tiba usage warning, macam biasa lah! Asyik update facebook, whats app, we chat, telegram, dropbox, download audio dan video, youtube guna hp note 3 aku je...ada laptop tak nak buka dan guna! Haha..mungkin hp lebih kompak dan fleksibel di bawa ke mana mana!

Sejak akhir akhir ni selalu nak lepak kedai mamak muslim...sebab ada free wi fi!! Laju plak tu..best la lepak sini! Haha...gunakanlah sumber yang ada! Bukan kena charge pun...yang penting order makan dan air..baru balance...makan dan minum sampai lebam perut, sambil akses free wifi, orang dah bagi akses percuma, yang kau malu nak guna kenapa? Entah entah...dekat makan dan minum dah siap ada surcharge usage wifi internet! Baik kau guna, kalau tak guna rugi lah!! Haaa.. kalau dekat kedai siam kelantan takdenye free wifi ni..haha..!




Masih frust! Jangan sebut pasal bola dengan aku! Sensitif ye...jdt terbaik dari yang terbaik! Kepada kawan kawan yang betting dengan aku semalam, aku dengan ini menarik balik kenyataan aku dan no pay!! Haha! Berdosa tauu!! Lepas ni sokong pahang la sebab ada najib!! Asyik fikir muhyidin je!!...lupakan sementara gulai patin..! 

2 comments:

  1. haha. wifi free sapa taknak. nak masuk toilet pun kena bayar. tetiba. yeah pahang menang even saya bukan orang pahang XD

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi