Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, November 08, 2014

Giveaway Birthday You Alls

ACIK

Marilah join ramai ramai, bloggers achik http://acikwatie.blogspot.com nak beri hadiah pada korang dan sent semula hantar url link giveaway korang ke blog achik di entri segmennya, boleh tekan SINI , hanya perlu letak tarikh lahir korang je! dan comply certain things requirement and next email to ACHIK your full name, address, no phone and URL blog untuk penghantaran hadiah! No need to worried, just click banner and join this giveaway!! 

Tarikh lahir saya 10 April 1985, SWEET ARIES! 

Terima kasih, semoga bloggers kita Achik sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta sukses sepanjang masa dalam apa jua tindakan! 

7 comments:

  1. Eh...jangan!!Syarat tak wajib buat entri..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. grab this good oppurtinity!
      mari nyanyi ramai ramai.....allah selamatkan achik... allah selamatkan achik... allah selamatkan achik... terima kasih terima kasih ...la la la la wowo lalala wowoww

      Delete
  3. saya pun aries. haha.
    1985 sebaya dengan proton la kan XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah aries? Boleh geng! Haha
      Haha memang sebaya la...proton saga pun dah semput...sama la dengan aku..! Main bola padang..tak smpai 10 minit dah semput...
      Tapi sebenarnya proton saga tu la yang kebal..tak mcm kereta skrng..mcm alza yg guna skrng ni...mcm tin kosong..hahaha

      Delete
  4. ye betol2. kereta2 zmn skrg ni baru duduk sikit je dah kemek. pftt~

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi