Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, November 11, 2014

Sekejap je masa..

Anakku Sofiyyah

Alahai, sekejap je masa berlalu...tahun depan si abang nak sekolah...yang adik dia lagi 2 tahun...haritu pre daftar untuk genius aulad setiap sabtu..bagi dia serasi dengan budak budak lain...! Baru baru lagi nampak macam susah nak bercampur gaul dengan bebudak lain...

Ada minat nak belajar..lukis dan dengar cakap cikgu ustazah yang comel...! Cuma tak pandai bergaul je..! Mungkin ikut daddy dia yang anti sosial..haha..asyik menghadap komputer buat web system dan design je .! Hihi.. ..tahun depan dah nak sekolah dah...takde mainan dan utraman lagi..! Sekejap je masa berlalu...belajar pandai pandai ya anak anak ku...nanti dah besar jadi chef dekat hotel 7 bintang ataupun engineer..boleh masak kan daddy dan mummy lambchop hari hari..!

3 comments:

  1. uih, masak lamb chop hari2 tu.. hahaha.. nak juga... >.<

    biasalah awal-awal kan. adik saya pun mula2 diam je. skang dah ada kawan2 dah... ^^

    ReplyDelete
  2. amboihh reuquest nak lambchop tiap hari haahaha
    bljr rajin2 tau abang. nti adik nye pulak hehe

    ReplyDelete
  3. Wah nak jadi chef semuanya. Hehe. Nanti lama2 okay la tu. bagus genius aulad ni. Anak buah saya pun pandai dah baca jawi. Hehe. Baca BM BI dah biasa.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi