Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN skinclear

Tuesday, November 11, 2014

Jawatan kosong kontrak

Ada jawatan kosong di institut pengurusan dan integriti negeri melaka INSPIM..! baru bantu mereka masukkan iklan jawatan kosong ni...kalau berminat boleh layari www.inspim.gov.my

Inspim ni dia lebih kepada latihan untuk kakitangan awam macam INTAN la, soal kontrak atau tetap tu kemudian fikir, kerja dulu..nanti kalau performance ok..mana lah tahu..dapat kenaikan pangkat dan dapat sah jawatan...? Kan? Susah nak cari pekerjaan sekarang ni..!

Yang dah ada kerja..nak apply kerja lain, yang belum ada kerja, memilih..! Yang guna cablelity bukannya capabilty satu hal juga! Yang fresh graduate? Ermmm.....dunia semakin mencabar dan ekonomi kini tidak bertimbang rasa..

2 comments:

  1. hurmm betol3.. skrg ni kalo takdak KABEL BESAR SIZE XXXL, payah gak nak dpt kerja. mmg luck sgt lah kalo buleh dpt. hurmm

    ReplyDelete
  2. Bro SAA keje gomen ke? Sekarang persaingan mencabar. Kabel tu memang kalau ada sangat la untung.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi