Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Saturday, November 15, 2014

Jom shopping..

Jom shopping!..akhirnya credited juga earning ni, ingatkan mandul! haha, apa apa pun terima kasih kepada bloggers dan orang ramai yang view blog aku., erm ada isu berkenaan masalah teknikal berkaitan pemberian banyak CPUV yang sama kan tempohari? 

Bila aku double check..memang nuffnang bayar pun kedua duanya, jika terdapat dua, jika keluar 4, ermm banyak lah kiraan nya! Sebagai contoh yang transition optical tu..mula mula ingat kan betul betul masalah teknikal dari nuffnang, sebab keluar dua kali, kan? kan? tapi bila kredit bayaran..ermmm..alhamdulillah!!


Jom shopping..

Walaupun amaun dia hanya sekadar mampu membeli sebungkus keropok bika ataupun green beans..tapi tetap syukur kerana usaha dalam berblog ni sedikit, lagipun aku bukannya full time blogger, banyak lagi hal nak kena urus, anak anak lagi dan kerja!..lagi kuat usaha, lagi banyaklah hasilnya dalam berblog ni..erm assignment pun tak siap lagi dengan job company bertimpa timpa! Haha...apa nak jadilah..assignment segmen pun satu hal jugak! Haha

3 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.