Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Monday, November 10, 2014

Kelas photoshop

Pada 23/11/2014 aku kena ajar adobe photoshop! itu yang diberitahu oleh pihak penganjur iaitu bahagian k-ekonomi, jabatan ketua menteri melaka kepada aku petang tadi. Jadi, kepada penduduk di negeri melaka yang berminat boleh layari laman web www.emelaka.gov.my untuk daftar. Daripada duduk melepak tak tentu hala, baik belajar design..boleh buat bizness kecil kecilan...! Seperti buat bisness card, banner kahwin dan sebagainya..!

Sepanjang kursus tu nanti, peserta akan di ajar penggunaan tools, manipulasi gambar, tambah efek khas, membuat banner, install preset brushes, bunting, flyers, ukuran yang betul dan jika ada masa boleh belajar bina website menggunakan slice tools. Bila bermain dengan perisian design ni kenalah kreatif, bagi 100 perisian hebat sekalipun, kalau tak kreatif dan takde idea ..tak boleh jalan juga! Tapi takpe..perlahan lahan...! Ambil udara segar..tarik nafas dan hembus!



KELAS


Banyak lagi akan diajar..kepada yang berminat! Boleh daftar segera..percuma! Yang hebat pun boleh datang..! Boleh bertukar tukar pendapat..saya pun belajar dari pengalaman...

7 comments:

  1. serius ke percuma? sy nk suh suami pegi blh ke ? org lua join skali? ada limit penyertaan ke? nt gtau kt blog sy eh.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye mila percuma...dari tahun 2013 dah bergerak prgram ni..dari kanak kanak usia 4 tahun hinggalah yang berumur 60 tahun pun boleh join...! Saya tnya penganjur samaada bukan peserta dri melaka ..boleh join ke tak...! Nnti sy update kat mila ye

      Delete
    2. Mila : ok boleh..ajak la suami mila join...
      Daftar dan hubungi www.emelaka.gov.my

      Delete
  2. http://www.emelaka.gov.my/my/index.php/kursus-semasa-2014

    ReplyDelete
  3. http://www.emelaka.gov.my/my/index.php/hubungi

    ReplyDelete
  4. perhhh FREE je ea buat program ni? dahsyatla Melaka!
    hurmm ruginye la rase. kalo lah xyah kena jadi mandor skrg ni,
    dah register dah pegi join ishhhhh adoyaiii jelesnye huwawawa

    ReplyDelete
  5. Rugi r kalau tak g. Best nya kalau duk melaka.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.