Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Wednesday, November 12, 2014

Keropok lekor...

Adik aku nombor dua haritu ada lawatan sambil belajar di kelantan, audit masjid di sana katanya!...cam biasa la..bila dah pergi sana, dalam kepala otak aku dah fikir keropok ikan parang dan keropok lekor! Apa lagi kirim la! Haha...

Pagi ni, sebelum pergi kerja..apa lagi goreng dulu keropok ni semua..sedap cicah dengan sos cili..! Erm..baru aku nak makan banyak sikit..bebudak 2 orang ni dah bangun...tak gosok gigi terus makan...lepas tu bergaduh..! Haha

keropok lekor

Si adik ni mulut kepoh sikit..si abang cool je...hahaha...dah jangan gaduh gaduh..makan semua...takpe..daddy dah kenyang...! Hee

2 comments:

  1. kalo p area kelantan / tganu mmg kopok lekor la jadi bahan kirim utama kikiki.. hamboii daddy dia kyg x ingt dah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...kalau mkn dgn budak2x ni mana nak kenyang Ana heee

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi