Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Sunday, November 02, 2014

Lagi lama di pasang, lagi banyak penjimatan


Haha, apa nak bising bising minyak naik!! Ini ada alat penjimatan yang berkesan! Lagi lama di pasang, lagi banyak penjimatan. Haha....

4 comments:

  1. Hahaa...sakit je hati tengok barang penjimatan minyak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...mmg entah apa2 la alat ni...hahaha...lebih lama di pasang..lgi jimat hahahaha

      Delete
  2. haha. kesian minyak tak laku dah pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..dpt dri whats app..entah apa apa la diorng ni

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi